Referencer

Nogle referencer

For år tilbage var jeg igennem en længere periode med personlig usikkerhed omkring min sygdom samt min fremtid på arbejdsmarkedet.

I dag er jeg fastansat i 16 timers fleksjob og har været det i 4 år! Det går rigtig godt, men jeg bærer stadig rundt på en grundlæggende usikkerhed, om jeg nu er god nok, holder mit helbred, og ikke mindst var jeg angst for at miste mit arbejde…hver dag!!! Det dræner for energi!!

Udgangspunktet for mine samtaler med Christina har været, at tage afsæt i denne følelse, samt mit stærke ønske om at få RO på de indre planer!

Christina har med stor dygtighed og ikke mindst tålmodighed guidet mig rundt i mit eget indre univers, hjulpet mig, til selv at finde svar i afkroge af mit sind, som jeg aldrig selv var kommet til. Det underlige er, at disse svar, når de kommer, er så overraskende enkle og selvfølgelige. Det føles rigtigt.

Christina er ultimativt godt selskab! Det er trygt og hyggeligt, samtidig med at hun i samtalerne, med en fast hånd, kærligt styrer mig tilbage på sporet, når jeg render af det!

Efter ½ år, kan jeg nu sige, at jeg HAR været igennem det jeg vil kalde, en ganske udramatisk udvikling/selvafsløring! Jeg HAR genfundet mere RO og ikke mindst MOD!

Mine møder med Christina har været både face to face, og pr. telefon. Synes det supplerer hinanden fint!

Jeg valgte at tage udgangspunkt i mit arbejdsliv, men de redskaber jeg har fået hos Christina, kan jeg benytte lige vel i mit arbejdsliv som privatliv!

Jeg har, som det ses af dette, kun positivt at sige, og kan på det varmeste anbefale Christina som coach 

                                                                Jeanne 59 år – har haft leddegigt i 20 år

.

Christina har været min coach på coachinguddannelsen hos Mindjuice igennem et halvt år. Christina er et varmt menneske med en dejlig humor, og jeg har følt mig tryg ved vores samtaler. Jeg har fået mere selvtillid og forstået at være herre i mit eget liv. Så fra at snige mig lidt rundt kan verden bare komme an. Jeg har tænkt ’ hvorfor behøver jeg coaching for at tale med min mand’, men det var det lille skub, der gjorde den store forskel for mig.

                                                                                                        Lisbeth