Individuelle forløb

Få det liv du drømmer om på trods af sygdom

Vi drømmer hele livet. Men af forskellige grunde er der mange drømme, vi aldrig fører ud i livet. Nogle gange skyldes det, at drømmen blot var en god, sjov eller fix idé. Andre gange er der tale om tilbagevendende og betydelige drømme, som vi bevidst eller ubevidst lægger låg på.

Det kan eksempelvis være, at vi har fået konstateret en kronisk eller alvorlig sygdom og pludselig har svært ved at finde ud af, hvem vi nu er og hvad vi kan. Efter et stykke tid kan der derfor opstå behov for at omdefinere sig selv og sit liv og se på, hvilke muligheder man nu har for at føre sine drømme ud i livet.

Når vi bevidst eller ubevidst lægger låg på vores drømme, undgår vi ting i vores liv, vi i virkeligheden gerne vil, men ikke tør. Vi holder altså os selv fanget i situationer og relationer, som vi finder mere eller mindre behagelige. Dette kaldes den falske ’comfort zone’. I virkeligheden er det her, vi er allermest bange. For her sælger vi ud af det, vi virkelig brænder for at gøre.

Det føles næsten altid skræmmende at træde ud af den falske comfort zone. Du risikerer at være for meget, for lidt, at gøre dine omgivelser kede af det osv. Men du vil hurtigt opdage, at du får det bedre af at være autentisk og handle på de ting, der er vigtige for dig.

Gennem et intensivt forløb hjælper jeg dig til at blive skarp på, hvad du ønsker dig, hvilke forhindringer du oplever – i og omkring dig – og hvordan du kan forholde dig til dem, så du kan få det liv, du drømmer om.

Det kræver, at du tager ansvar for dine drømme, at du er åben, ærlig og villig til at se på dig selv og til at gå nye veje for at skabe forandring. EN ting er sikkert – al forandring starter med os selv.

Har du en drøm, der hele tiden popper up, og som du endnu ikke er noget i mål med? Så giv mig et ring.

Alle forløb sammensættes individuelt