Et typisk forløb

Et typisk coachingforløb varer 3-10 sessioner og hver session tager op til en time. Der bør ikke gå mere end 14 dage mellem de første sessioner, da det kræver motivation, fokus og støtte at tage de første skridt mod dit mål.

Sessionerne foregår i mit lokale på Kålagervej 2o, 2300 København S, på Skype eller over telefonen. Jeg har gode erfaringer med at coache over telefon. Kommunikation både er fokuseret og fleksibel og virker ofte meget kraftfuld. Der er desuden den fordel, at du ikke skal sætte ekstra tid af til transport, og at du kan finde et behageligt og stilfærdigt sted, der passer dig bedst.

Alle sessioner er fortrolige og sluttes af med klare aftaler, som du kan arbejde videre med mellem sessionerne.

Du vil opleve, at jeg stiller mange spørgsmål, at jeg holder fast i dine mål, og at jeg udfordrer dig. Som din coach benytter jeg en lang række værktøjer og spørgeteknikker, som gør mig i stand til at finde det unikke i dig og støtte dig i at nå dine mål.